Gi en gave

Klikk her

P7 drives for deg, og av deg!

Helt fra starten i 1995 har P7 vært drevet ved hjelp av gaver fra takknemlige lyttere. Takket være misjonsvenner som har hatt syn for hvor viktig det er at mennesker får høre evangeliet der de er har P7 kunnet drive og utvikle seg.

Den gaven du gir gjør at ufrelste får mulighet til å søke frelse i sin egen stue. Takket være din raushet har mange funnet frem til troen på Jesus. Bare evigheten vil vise betydningen av den innsatsen du legger ned i P7. De ansatte i P7 takker stadig Gud for deg og alle andre som gir av sin tiende for at de skal få lov til å arbeide med å nå mennesker via mediene.

Kallet vårt

Gå ut i all verden sa Frelseren før han gikk i forveien for oss. Det vil P7 ta på alvor. Vår hovedmisjonsmark er inne i stua, i bilen og der mennesker ellers hører på radio. Etterhvert har vi også fått muligheten til å nå mange mennesker via TV-skjermen. Gjennom årene har vi fått mange vitnesbyrd fra mennesker som har kommet til tro på Frelseren. Men også ute i verden har P7 fått lov å bety noe for mennesker. HER kan du lese mer om de ulike landene P7 engasjerer seg i mediemisjon.