Fire ganger i året har P7 en innsamlingsaksjon på radioen. 19. april var det duket for årets andre aksjon.

 Navnet Laksjon kommer av et langt og godt forhold til en lokal lakseprodusent som har sponset gavene vi gir ut under sendingen. Dette har tradisjonelt vært laksesider. Dermed aksjon og laks – Laksjon

Sendingen er fire timer lang og vi lager god radio med gjester i studio. Denne laksjonen var det ekteparet Elisabeth og Ivar Jonassen som var hovedgjester. For et halvt år siden opplevde de alle foreldres mareritt. Sønnen Håvard forulykket under en bibelskoletur i Israel. Lytterne ble invitert tett inn på livet til Elisabeth og Ivar, som tegnet et flott portrett av Håvard og delte litt om det å leve videre etter en slik tragedie. Håpet i Jesus sto sentralt i det de formidlet. 

Staben var spente i forkant av denne laksjonen. Også P7 er nemlig preget av nedstengingen av ladet vårt i forbindelse med Covid-19-viruset. For vår del betyr det ar svært mange arrangementer er avlyst, og P7 får store økonomiske tap grunnet dette. Men denne søndagen ble en ordentlig oppmuntring for oss alle! Dobbelt så mange telefoner enn vanlig, og en voldsom giverglede gir oss mot og vilje til å være offensive i arbeidet med å bringe evangeliet om Jesus ut til enda flere mennesker!

Vi hadde et nøkternt mål om å nå 60.000 kroner denne dagen, men sluttsummen ble ikke mindre enn 411.000 kroner!

Tusen takk til alle som bidro til P7s misjonsarbeid!