top of page

Bli med på P7-uken
19-23.februar er duket for P7-uken. Dette er en uke der vi på en spesiell måte vil gi deg som setter pris på P7 Kristen Riksradio til å støtte arbeidet økonomisk. Alle som gir sitt bidrag i løpet av denne uken er også med i trekningen av mange flotte gevinster!


Erstatter P7-aksjon

Vanligvis pleier vi i P7 å arrangere en P7-aksjon som varer i en dag i løpet av februar måned. Denne måneden har vi derimot valgt å erstatte en vanlig aksjonsdag med en aksjonsuke. Målet med dette er at enda flere skal bli oppmerksom på muligheten til å støtte P7s mediemisjonsarbeid. Selv om mesteparten av sendeplanen går som normalt denne uken, vil det være noe mer innsamlingsfokus på P7-timen kl.9-10 enn det ville vært i en ordinær uke. Som vanlig er det mulig å både gi sin gave via Vipps nr. 547767 eller bruke tlf.nr 56321701 for å kontakte oss og gi sitt gaveløfte.


Førstepremie: Sang- og musikkhelg Fosnavåg

For hver hundrelapp en person gir får vedkommende ett "lodd" til trekningene av ulike flotte gevinster i løpet av uken. Hver dag under P7-timen lodder vi ut tre gevinster blant alle som har gitt sin gave det siste døgnet. Og når vi kommer til fredagen vil det være en hovedtrekning blant alle givere. Hovedpremien i denne trekningen er et gavekort på Sang- og musikkhelgen i Fosnavåg, som blir arrangert 30.08-01.09 av Imf Sunnmøre og P7 Kristen Riksradio. Gavekortet dekker kost, losji og konsertbilletter for 1 pers og har en verdi på inntil 5500,-. Av andre premier kan vi nevne P7-kaffe og Irene Krokeide Alnes sin andaktsbok Hverdagslykke.


Bli med i trekningen, allerede i dag, ved å gi din gave via Vipps nr 547767. Følg også med i P7-timen kl.9-10 for daglige oppdateringer på innsamlingen og hvem som vinner dagspremiene.


106 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page