top of page
  • Forfatterens bildeP7

En spennende høst i P7

Denne høsten skjer det mye i P7. Staben har vokst jevnt og trutt gjennom mange år, og teller nå syv mennesker. Nå er det imidlertid endringer på gang. Irene Krokeide Alnes blir pensjonist i september, og Johnn R. Hardang følger etter inn i pensjonistenes rekker til nyttår. For P7 betyr det flere ting.


For det første; verken Irene eller Johnn blir helt borte. De blir nok å se i nye produksjoner og arrangementer også som pensjonister, men da på prosjektbasis.

For det andre; det gir P7 muligheter til å styrke staben med andre. Ingvald Kårbø er allerede ansatt i samme type stilling som Johnn har hatt. På samme måte som Johnn har preget stillingen på sin måte, vil Ingvald prege den på sin. Det betyr at P7 vil se litt anderledes ut om et år enn hva vi gjør nå. Men hjertet for Jesus og misjon er det samme!

Medielandskapet er i en rivende utvikling. Det betyr at vi også må være våkne for å følge med i tiden. Nye måter å bruke medier på krever at vi er til stede på nye arenaer. Et grunnverdi i vår strategi er å være der folk er. Nå ser vi at flere og flere er mer på plattformer som podcast, YouTube og andre sosiale medier. Da må vi også finnes der. Vi ønsker jo å se mennesker frelst, da må vi bringe det gode budskap ut der hvor de ufrelste er.

Dette året er preget av pandemien. Heldigvis har vi kunnet ta opp igjen reisevirksomhet innenlands allerede. Klikk her om du vil vite hvor du kan møte oss. Det er mange viktige utenlandsreiser som er avlyst siden mars. Også gjennom høsten er alle slike reiser avlyst. Det betyr at vi ikke er like tett på ytremisjonsprosjektene våre. Be gjerne om ledelse og beskyttelse for våre søsken som driver mediemisjon rundt i verden. Om du vil vite mer om hvor P7 er engasjert rundt i verden kan du klikke her.

Takk for at du er med i bønn for arbeidet i P7. Uten Gud bygger vi forgjeves. Derfor håper vi at du vil være med å be om ledelse i arbeidet, og for hver enkelt i staben. Om du lurer på hvem vi alle er kan du jo klikke her.

206 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page