top of page

Håp i en usikker tid

Det er i disse dager et spent og anstrengt forhold mellom Russland og Ukraina. Midt i denne situasjonen får Trans World Media (TWR) fortsette å bringe håp gjennom evangeliske sendinger på både russisk og ukrainsk.TWR har samarbeidspartnere i både Ukraina og Russland. Gjennom dette arbeidet blir det tilbudt gode kristne program til mennesker i hele denne regionen.


P7 Kristen Riksradio har blant annet bidratt med å sende utstyr for radiokringkasting på FM-båndet i Ukraina. I tillegg er P7 med og støtter flere TWR-prosjekter i Russland.


Midt i en spent politisk situasjon går sendingene i Ukraina som normalt.

- Vi fortsetter radio- og videoproduksjonen som planlagt. Vi kommuniserer med lytterne våre og planlegge vårt fremtidige arbeid, sier lederen for arbeidet i Ukraina.

Å lytte til programmene deres er som å drikke kaldt vann i varmen

Tilbakemeldinger fra lyttere forteller at sendingene nytter:

- Å lytte til programmene deres er som å drikke kaldt vann i varmen, skriver en kvinne i Ukrainas hovedstad Kiev.


Et 8 år gammelt russisk barn gir følgende tilbakemelding på et kristent barneprogram:

- Jeg har begynt å høre på sendingene deres på radioen, og jeg liker virkelig historiene om kristendommen. Jeg har bestemt meg for at hjertet mitt skal tilhøre Jesus.


Selv om konflikten om den omstridte Donbass-regionen har pågått siden 2014, kommer folk på begge sider til tro på Kristus.

- Som den økende spenningen og konflikten mellom Ukraina og Russland viser, er fred mellom mennesker ofte ekstremt skjør. Men TWR vil fortsette å kringkaste et budskap som vil lede folk i begge land til å bli kjent med den sanne giveren av håp og fred – Jesus Kristus, sier Dirk Mueller, TWRs internasjonale direktør for Europa.


TWRs partner i Ukraina sender programmer både på ukrainsk og russisk. Gjennom ulike kontakter i Russland, når TWR ut til folk i ulike deler av dette enorme landet via ulike medieplattformer. Oppdraget er klart: mennesker i begge land trenger Jesus.

- Vi er glade for å fortsette å være involvert i å spre evangeliet rundt omkring i verden. Må Gud velsigne alle de som støtter oss, ber for oss og er med oss ​​i denne vanskelige tiden, sier TWRs leder i Ukraina.

Lederen for virksomheten i Russland legger til:

- Jeg takker Gud for at vi er sammen som ett lag av troende, og gjør felles arbeid til Guds ære!


Vil du støtte TWR gjennom P7? Da kan du lese mer om det her.


Kilde: TWR

117 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page