top of page

P7 har fått nytt styre

Tirsdag 6. juni hadde P7 Kristen Riksradio ekstraordinært årsmøte. Der ble det valgt et nytt styre med ny styreleder.


Det nye styret består nå av tidligere daglig leder Kenneth Hjortland (styreleder), Øyvind Blom, Jarle Haugland, Inger Lise Rokseth Leite, og Cecilie Røinås. Anja Ulveseth Heggen, Morten Askeland og Kristoffer Eknes ble valgt som varamedlemmer i styret.


Ny styreleder

Etter flere år som styreleder i P7, ønsket Anja Ulveseth Heggen å gi stafettpinnen videre. Kenneth Hjortland, som var tidligere daglig leder for P7 Kristen Riksradio, og som gikk ut av denne stillingen høsten 2021, ble valgt til å lede det nye styret.


Det blir spennende å være med å meisle ut veien videre for P7

Kenneth har det siste året hjulpet til med ulike oppgaver i P7 på frivillig basis. Som frivillig er han blant annet P7s kontaktperson for det internasjonale mediemisjonsarbeidet P7 er involvert i gjennom Trans World Radio (TWR).

– Hva tenker du om din nye rolle i P7?

– Det blir spennende å være med å meisle ut veien videre for P7 som på mange vis står ved et veiskille, sier den ferske styrelederen.


P7s tidligere styreleder, Anja Ulveseth Heggen, sammen med den nyvalgte styrelederen, Kenneth Hjortland. (Foto: Privat / P7 Kristen Riksradio)


I tillegg til styrevalget, ble det orientert om den økonomiske situasjonen i P7 og samtalt om strategi for arbeidet fremover. P7 har lagt bak seg et krevende år både økonomisk og driftsmessig, men ser nå fram mot nye og spennende muligheter og prosjekter selv om økonomien fortsatt er sårbar.


428 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page