top of page

Takk for støtten!

Onsdag 18. oktober var det P7-aksjon. Gjennom flere direktesendinger gjennom dagen, satte vi fokus på P7s mediemisjonsarbeid, og inviterte våre seere og lyttere til å bidra.


Selve innsamlingssendingen gikk på ettermiddagen. Folk kunne gi ved å ringe inn et gaveløfte eller ved å sende en gave på Vipps. Underveis i sendingen ble det trukket ut vinnere blant de som hadde bidratt. Resultatet for P7-aksjonen ble på over 70.000 kroner!


Linda og Bjarte Ystebø, sammen med Ingvald Kårbø.
Linda og Bjarte Ystebø, sammen med programleder Ingvald Kårbø. (Foto: O K Sameien)

Under aksjonen hadde vi også ulike gjester som bidro til spennende og aktuelle samtaler. Kristoffer Eknes fra Israelsmisjonen fortalte om sin trosreise og tjeneste for å bringe evangeliet til jødene. Linda og Bjarte Ystebø fortalte om dramatiske dager i Israel i forbindelse med krigsutbruddet, og hvordan de sammen med en gruppe israelsvenner kom seg hjem til Norge.


P7 er helt avhengig av gode støttespillere som vil stå med oss i tjenesten!

P7-aksjonene er viktige for å skaffe inntekter til å drive P7! Vi er helt avhengig av gode støttespillere som vil stå med oss i tjenesten for å spre budskapet om Jesus i Norge og internasjonalt. Tusen takk til alle som støtter P7 gjennom bønn og givertjeneste!94 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page