top of page

TWR ønsker å nå hele verden

I 70 år har Trans World Radio (TWR) arbeidet for å nå hele verden med budskapet om Jesus gjennom mediemisjon.Siden 22. februar 1954 har TWR bidratt med å spre det kristne budskapet rundt omkring i verden. Gjennom å etablere og knytte sammen et nettverk av partnere i rundt 190 land, blir evangeliet forkynt på over 230 språk!

Da TWRs grunnlegger, Dr. Paul Freed, så behovet for å nå det spanske folket, satte han i gang med radiokringkasting fra Tangier i Marokko. Han ante nok lite om hvilken global mediemisjon TWR skulle bli. Det hele startet med en liten sender i Marokko. Nå er TWR blitt et globalt nettverk som kan nå milliarder av mennesker hver eneste dag!


Selv om det fortsatt er radio som er hovedplattformen, er TWR opptatt av å bruke de midlene som er tilgjengelige for å nå ut med budskapet. Det siste tiåret har har det blitt satset stort på digitale medier – å gjøre evangeliet tilgjengelig på både Internett og mobiltelefoner. Det er også etablert virksomhetsgrener som fokuserer på video og bildemedier, med vekt på å lage videoinnhold som kan være til hjelp for menighetsplantere og lokale misjonærer over hele verden.

TWR er opptatt av at evangeliet er for alle folk og tungemål og at alle mennesker bør få muligheten til å bli kjent med Jesus. TWR ønsker derfor å nå verden for Kristus gjennom massemedier – «slik at varig frukt kan bli skapt». Dette gjøres gjennom en tredelt strategi:


  1. Forkynne evangeliet om Jesus Kristis til så mange som mulig.

  2. Lære opp troende i den kristne lære og til daglig å leve Kristus-like liv.

  3. Modellere budskapet gjennom relasjonsbygging og samarbeid.


I Norge har TWR to partnerorganisasjoner: P7 Kristen Riksradio og Norea Mediemisjon. Gjennom TWR har P7 vært med å støtte ulike misjonprosjekter, både for å nå de helt unådde, og for å nå sekulære europeere i et kontinent som gradvis glemmer sine kristne røtter. I P7 ønsker vi fortsatt å stå sammen med TWR i kallet om å nå verden for Kristus.


P7 ser også virksomheten i Norge som en del av vårt mediemisjonsarbeid. Vi vet det er mange som lytter i det skjulte også her til lands. Gjennom radio, podcaster og mobilapper vil vi forkynne det livsforvandlende budskapet om Jesus til så mange som mulig – ikke minst i Norge. Vårt partnerskap med TWR gir oss mulighet til å bidra under andre breddegrader, men samtidig gir det oss mulighet til å være en del av noe større som også får ringvirkninger i Norge.Vil du være med og støtte P7s internasjonale mediemisjonsprosjekter?Fakta om TWR

• Trans World Radio (TWR) er i dag verdens største kristne radionettverk, og begynte med radiosendinger i 1954. I dag blir det sendt kristne programmer på mer enn 230 forskjellige språk og dialekter til 190 forskjellige land.

• P7 ønsker at minst 10 % av alle inntektene skal være støtte til det internasjonale kristne  radioarbeidet som TWR driver. 

• I 2023 støtter P7 mediemisjonsprosjekter i Sentral-Asia, Sør-Europa, Midtøsten, Nord-Afrika og Sør-Amerika. 

Les mer på TWR.org63 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page