top of page

"Vær så snill og be!"

Gjennom Trans World Radio (TWR) er P7 med og støtter radiosendinger i området som nå rammes av en eskalerende krig. Våre samarbeidspartnere ber om forbønn!

Slik så det ut etter at en administrasjonsbygning i Kharkiv ble truffet av bomber. (Foto: TWR)


Det er skremmende scener vi er vitne til gjennom mediene, og det er mange som er på flukt. Selv om de fleste av mennene må bli igjen, er det mange som prøver å få sine kjære i sikkerhet – helst ut av landet. Mange familier blir splittet når mennene må bli igjen for å forsvare landet sitt. Våre venner i Ukraina er øyenvitner til ødeleggelsene, og forsøker etter beste evne å holde motet oppe og hjelpe til der det trengs. Folk på flukt trenger både mat, drikke og drivstoff til bilene sine.


TWR prøver etter beste evne å videreformidle siste nytt fra kontaktene i Ukraina, og bringe håp og trøst gjennom radiosendinger inn i konfliktområdet.


"Menneskelig sett ser det mørkt ut, og lidelsen er enorm," skrev Frank Stephenson, TWRs informasjonsleder for Europa, 1. mars. "Dette betyr at vi i enda større grad bør be, og be Herren om å gripe inn som bare han kan."

"Menneskelig sett ser det mørkt ut, og lidelsen er enorm,"

TWR får stadig rapporter fra området, og legger jevnlig ut oppdateringer med aktuelle bønneemner på sine nettsider. De har også startet en øremerket innsamling for arbeidet i Ukraina, Russland og Hviterussland.


Bønneemner

I møte med krigen og ødeleggelsene i Ukraina er det lett å føle seg maktesløs. Men Gud er mektig og bønn til ham har stor makt. Derfor vil vi oppfordre våre P7-venner til å be i denne tiden:

  • Våre kontakter ber spesielt om forbønn for alle som er på flukt, at Gud må sørge for beskyttelse og at de må føle seg trygge. Be også for de kristne som blir igjen, at de kan kjenne Guds fred og bringe lys i mørket.

  • TWR har samarbeidspartnere i både Ukraina, Hviterussland og Russland. Be om enhet i teamene som driver dette viktige arbeidet.

  • TWR har mange russiske kontakter. En av dem forteller om stor uro fordi familiemedlemmer blir beordret til militærtjeneste. Be om Guds nærvær hos alle som lider.

  • Be for programmene som sendes inn i dette området, at Gud bruker programmene til å gi håp, mot og styrke for hver ny dag.

160 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page