Om programseriene våre:

Programseriene finner du HER, om du ønsker å støtte P7 kan du gjerne kjøpe disse slik at du kan lytte når du vil. I så fall klikker du HER.

Veien gjennom Bibelen

Veien gjennom Bibelen er den norske utgaven av serien Through the Bible, verdens mest utbredte kristne radioproduksjon. Serien er ferdigprodusert, og består av 2590 programmer. Serien er produsert for P7 av Øyvind Brakvatne.

Vindu mot Livet –  Johnn R. Hardang

Vindu mot Livet tar utgangspunkt i forskjellige temaer hentet fra Bibelen. En dag i uken er programmet knyttet opp til søndagens kirketekst. Programmet ble i utgangspunktet produsert i samarbeid med den amerikanske radioprodusenten Insight for Living, ledet av Charles H. Swindall, men er i dag en helt selvstendig produksjon. Programleder er Johnn R Hardang.

Vindu mot Livet – Ola Bjorland

Vindu mot Livet tar utgangspunkt i forskjellige temaer hentet fra Bibelen. En dag i uken er programmet knyttet opp til søndagens kirketekst. Programmet ble produsert i samarbeid med den amerikanske radioprodusenten Insight for Living, ledet av Charles H. Swindall. Programleder er Ola Bjorland. Bjorland var ansatt i P7 frem til han døde i 2002. 

Sanger vi aldri glemmer

Sanger vi aldri glemmer er en serie hvor Johnn R. Hardang tar for seg en rekke både kjente og ukjente sanger og salmer. Her kan du lære mer om forfatter/komponist og historien som ligger bak sangen.

Ord til liv

Ord til liv lages av Radio- og TV-pastor Ingvald André Kårbø. Dette er tydelig bibelbasert undervisning og lages med et ønske om at du skal få del i den fantastiske rikdommen som vi finner i Bibelen.

Irenes Kvarter

Irenes Kvarter produseres av Irene Krokeide Alnes, hun er kanskje mest kjent som sangevangelist i Indremisjonsforbundet men har de siste åtte årene delt arbeidstiden sin mellom ImF og P7. Irenes Kvarter er et 15 minutter langt ukentlig radioprogram, der Irene formidler ulike ting som ligger henne på hjertet. Innholdet er tydelig og profilert kristent, og i hvert program er det lagt inn kristen sang og musikk.

 

Nistepakka 

Nistepakka består av korte andakter på ca 3 minutter, med forskjellige andaktsholdere.