top of page
  • Forfatterens bildeP7

Misjon i Italia

Om du leser P7 Magasinet fast, kjenner du til Anke og Jonny Wiegers, dette tyske misjonærparet som har leder mediemisjonsarbeidet i Italia i over 30 år. Ekteparet er allerede over pensjonsalder og har ønsket seg hjem til Tyskland en stund. Arbeidet med å finne gode folk til å drive arbeidet videre har pågått i noen år.Vi som kjenner Herren vet at bønnesvar kommer i rette tid. Nå er situasjonen slik at Wiegers måtte gi seg denne sommeren. Om jakten som har pågått uten hell i flere år, har plutselig gitt resultater. Ikke en ny person med rette kvalifikasjoner, ikke to, men fire! Dermed er det et meget godt team på plass til å drive denne viktige misjonsarbeidet videre.


I det nye teamet til CRC Italia finner vi Guiseppe Longo. 53-åringen har levd et langt liv med Jesus, blant annet som misjonær i Zimbabwe og som fulltids misjonær i sørlige Italia, hvor han har drevet menighetsplanting. Det er fantastisk å få en Italiener med i arbeidet. I Italia er det svært få evangeliske kristne, så det var ingen selvfølge å få en italiener med på laget.


For litt over et år siden var to fra P7 sin stab i Brasil på partnerkonferanse. På den konferansen var det lokale ekteparet Paula og Walther Fernandes. De arbeidet i RTM Brasil og var dermed med å arrangere konferansen. På denne konferansen ble de utfordret av vår spanske medarbeider til å tenke om ikke Italia kunne være neste stoppested. Og det var full klaff! Paula har hatt et kall til misjonsarbeid i Italia siden hun var 13 år gammel. Allerede som 13-åring begynte hun å lære seg språket selv, senere har hun fullført språkskole og snakker flytende Italiensk. Hun er utdannet journalist og har erfaring fra radioarbeid i Brasil. Mannen hennes, Walther, er også utdannet journalist. Han møtte Jesus i voksen alder og etter at han og Paula giftet seg satte han seg på skolebenken igjen og utdannet seg til teolog. Sammen har de også gått på en baptiskisk misjonsskole. Walther har nå fullført grunnleggende italiensk språkutdanning og er klar for å tre inn i misjonsarbeidet i radioen.


Fra før har Liz Parada, også hun opprinnelig fra Sør-Amerika, sluttet seg til staben i Italia. Hun har de siste tre årene vært en viktig medarbeider for evangeliet i CRC Italia. Når nå ektebaret Wiegers gir seg, vil hun være den som representerer erfaringen.


Anke og Jonny Wiegers sier til P7 Magasinet at de er svært takknemlige til Gud først og fremst, som nok en gang har svart bønn i rette tid, og også til alle de som nå skal bære det viktige misjonsarbeidet videre i Italia.


P7 vil fremdeles være en bidragsyter inn i dette arbeidet. Styret i CRC Italia har trukket frem viktigheten av partnerskapet med P7, de ser det som avgjørende for at de nå er i stand til å se fremover og satse igjen!


Med dette er mediemisjonsarbeidet i Italia nok en gang anbefalt til forbønn for deg som ber. Mange millioner Italienere som er langt borte fra Gud får muligheten til å bli kjent med Skaperen gjennom dette arbeidet.

114 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page