top of page

Håpet er Jesus

Hendelsene som har utspilt seg i Ukraina i løpet av de siste ukene har vært forferdelige og sjokkerende. Når krigen herjer brer lidelsen om seg som ild i tørt gress. Det er et mørke som har senket seg over Europa, et mørke som har trengt inn i mange menneskeliv.
Midt i møte med angst, død og lidelse, er det like fullt en som gir håp. Håpet er Jesus. Dette har ikke endret seg, selv om veldig mye annet har endret seg i vår omskiftende verdenssituasjon. Det er Jesus, og Jesus alene som gir en varig fred – fred med Gud, han som vi alle skal gjøre regnskap for ved livets ende.


På tross av krigen som pågår, kommer troende sammen for å be og ha fellesskap i Ukraina. (Foto: TWR)P7 er en av samarbeidspartnerne for den internasjonale radiomisjonsorganisasjonen TWR som arbeider for at dette håpet skal bli formidlet til mennesker gjennom media over hele verden. Akkurat nå har TWR opprettet et krisefond for det kriserammede misjonsarbeidet i Ukraina, Russland og Hviterussland. Uavhengig av hvilken side av krigen disse landene er på, så trenger landets innbyggere Jesus. Krigssituasjonen har skapt ekstra utfordringer for mediemisjonsarbeidet. Derfor trengs det nå et ekstra løft for å kunne drive dette misjonsarbeidet.


TWRs mål er å samle inn ca kr. 1 800 000,- (200 000 USD) til dette krisefondet. P7 har signalisert at vi vil være med å hjelpe til med å ta ansvar for en del av dette beløpet. Derfor setter vi i gang denne innsamlingen for at håpets evangelium kan formidles til det krigsrammede Øst-Europa.


Innsamlingen handler om fire hovedpunkt:

  1. Å forsørge staben i Russland, Ukraina og Hviterussland i en stadig mer krevende økonomisk situasjon, og hjelpe dem som nå er på flukt.

  2. Å få satt i stand og tatt i bruk en radiosender i Estland og tilpasse senderne i Sentral-Asia så de kan sende kristne radioprogram inn mot de utsatte områdene i Ukraina, Hviterussland og Russland.

  3. Reisekostnader for ledere og teknikere slik at de kan fortsette med sendinger under krevende forhold.

  4. Produksjon av programmer som kan gi hjelp og trøst i krisen og i tiden fremover.

Vi håper du vil være med å gi din gave til dette arbeidet med å fortelle om Jesus, verdens håp.237 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page