top of page

Livet tok en ny retning

I høst har May-Britt Liljeroos-Lauvik laget programserien «Ny retning». I serien møter vi mennesker med sterke livshistorier, og som har opplevd at livet fikk en ny retning i møte med Gud.Det gjør inntrykk når mennesker får et livsforvandlende møte med Jesus. Derfor ønsker P7 å løfte fram historier om mennesker som har fått livet sitt forandret av Jesus.

– Hvordan har det vært å jobbe med denne serien?

– Det har vært veldig kjekt å arbeide med denne serien, ikke minst fordi jeg har møtt så mange spennende mennesker med sterke livshistorier, sier May-Britt, som er programansvarlig i P7 Kristen Riksradio.

– Det er utrolig å høre hvordan Gud griper inn.


– Hvor har du fått tak i disse menneskene?

– Jeg er selv med i Frelsesarmeen, og regnet med at jeg kunne snakke med noen som har tilknytning til den organisasjonen. To fra Frelsesarmeen vi møter i serien har sterke historier om å bli fri fra alkohol- og narkotikamisbruk. To andre har ikke så dramatiske forhistorier, men Jesu har likevel snudd opp ned på livene deres, slik at de nå er ledere i Frelsesarmeen.


I serien møter vi også andre med sterke fortellinger: to fra Evangeliesenteret, en som har vært spillavhengig, pastoren fra Sørlandet som ble ateist og så frelst igjen, noen som har opplevd vanskeligheter i forhold til menighet og noen som ble kristne i voksen alder. Det er et bredt spekter av mennesker med interessante livshistorien.

– Historiene viser at Gud kan gjøre under, og at det nytter å be, sier May Britt.


– Hvordan kan man finne denne serien?

– Programmene blir sendt på radio, men er også tilgjengelige i P7-appen under programserier. Man kan også lytte til programmene på P7.no og som podcast. Jeg oppfordrer alle til å søke seg fram til episodene og lytte. Det er oppmuntrende, anbefaler hun.


Programserien er produsert av P7 Kristen Riksradio med støtte fra Medietilsynet.


224 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

ความคิดเห็น


bottom of page