top of page

Mediepastor leies ut til Foross.no

Mediepastor i P7 Kristen Riksradio, Ingvald Kårbø, leies ut i 20% til foreningen Foross.no. I første omgang er det gjort en leieavtale ut året.


Ingvald Kårbø er en av stifterne av Foross.no, og har vært en del av redaksjonen siden nettsiden ble lansert i 2016. Foross.no har den siste tiden vært uten en lønnet redaktør. Selv om mye av den daglige driften av nettsiden har kunne blitt ivaretatt på frivillig basis i denne perioden, er Foross.no glad for at Kårbø har takket ja til tilbudet om å gå inn i redaktørrollen for nettsiden.


Ingvald Kårbø leies ut til Foross.no
Ingvald Kårbø leies ut til Foross.no.

I tillegg til ansvaret for den daglige driften av Foross.no vil Kårbø ha hovedansvaret for å koordinere og følge opp arbeidet med utviklingen av ny nettside. Målet er at ny nettside blir lansert i løpet av våren/sommeren 2024.

– Vi er overbevist om at dette vil bli et stort løft for alle som bruker Foross.no, forteller Kårbø. 


Foross.no glad for at Kårbø har takket ja til tilbudet om å gå inn i redaktørrollen for nettsiden

I tillegg arbeider Kårbø med å videreutvikle Foross-podden, der målet er at denne podcasten skal komme i en ny innpakning høsten 2024.


Foross.no er en medieaktør som har mange sammenfallende verdier og mål som P7. Fokuset er bibelsk forkynnelse og undervisning. Det er også samtaler om samarbeid rundt produksjon og distribusjon av godt kristent medieinnhold.

– Vi tror leieavtalen og samarbeidet kan komme både Foross.no og P7 Kristen Riksradio til gode, sier daglig leder i P7, Ole Kristian Sameien.

53 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page