top of page

P7-aksjon 28. august 13:00-16:00

Søndag 28. august kl. 13-16 blir det en trivelig direktesending på P7 med spennende gjester, gevinster, god musikk og fokus på P7s mediemisjon i Norge og internasjonalt.P7 Kristen Riksradio er en mediemisjon som når langt! Hver dag når vi tusener av radiolyttere i Norge. Gjennom samarbeidet med Kanal 10 og Bedehuskanalen er det mange som daglig får med seg sendingene våre på TV. Det siste året har vi tatt et skikkelig løft for å gjøre programmene våre mer tilgjengelige på Internett og på apper, og vi opplever at stadig nye oppdager og setter pris på programmene vi legger ut. Gjennom samarbeidet med Trans World Radio bidrar vi til at millioner kan bli nådd med evangeliet på et språk de forstår.


Nytt tidspunkt for sendingen

Siden P7 Kristen Riksradio er en ideell organisasjon som i stor grad drives ved hjelp av gaver fra våre støttepartnere, er vi avhengige av alle som vil være med å bære arbeidet økonomisk. Fire ganger i året arrangerer P7 en innsamlingsaksjon som sendes direkte på radio, Internett og TV. Tidligere har P7-aksjonen startet på formiddagen. Denne gangen blir P7-aksjonen en ettermiddagssending mellom kl. 13:00 og 16:00. Vi håper dette kan være et tidspunkt som kan passe for flere, ikke minst de som vanligvis går i kirken eller bedehuset på søndag formiddag. Også uken før aksjonen vil sendingene sette fokus på P7s mediemisjonsarbeid, og gaver som blir gitt denne uken, blir også bli regnet med i P7-aksjonen!


P7-aksjonen er en flott mulighet til å bli kjent med P7 sitt arbeid og bidra til at vi fortsatt kan formidle Guds ord ut over landet – og der mennesker ennå ikke har hørt budskapet om Jesus!


– Medielandskapet er i stadig utvikling, og det koster å henge med. Derfor er vi svært takknemlige for alle som bidrar til at vi fortsatt kan drive mediemisjon og nå ut til stadig nye med evangeliet, sier fungerende daglig leder i P7, Ole Kristian Sameien.


Vil du bidra med en gave?

Hvis du vil være med og gi et gaveløfte, kan du bruke skjemaet vårt. Du vil da få tilsendt en giro med det du har gitt løfte om å gi.

Hvis du heller vil gi med kort, vipps, eller bli fast giver, kan du følge denne lenken. Da får du også muligheten til å få skattefradrag for din gave. Du kan også vippse direkte på vippsnummer 547767.


Alle som gir et gir en gave eller et gaveløfte eller tegner seg som fast giver i uken før og under P7-aksjonen, blir med i trekningen av flotte premier!


Hvordan få med seg sendingen?

Det er mange måter å få med seg sendingen på. Liker du å høre på P7 på radioen, kan du følge med på sendingen via DAB, P7-appen eller nettradio. Vil du se det som skjer i studio, kan du følge sendingen på web-TV (www.p7.no), og via P7-appen (mobil og nettbrett og AppleTV)!
158 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page