top of page

Som en av hans

Den nye programserien – Som en av hans – er nå klar! I desember starter sendingene av programserien på radio. Fra nyttår vil den også bli sendt på TV.


I serien møter du Gunnar Ferstad i samtale med forfatter Jan Rettedal. (Foto: P7 Kristen Riksradio)


Programleder for serien er Gunnar Ferstad som for tiden vikarierer som radio- og TV-pastor i P7. Med seg i studio har han tatt med seg forfatter Jan Rettedal som har skrevet en bok med samme tittel som serien. Serien tar for seg ulike bibelske personer som fikk et livsforvandlende møte med Jesus.


- Jan har skrevet mange flotte refleksjoner, både rundt hva slags mennesker Jesus møtte, hvem de var, og teologiske og dype aspekt rundt det, sier Gunnar Ferstad. Han er intervjuer og gleder seg veldig til at programmene kommer ut.


Programserien vil bestå av omtrent 20 programmer, og vil bli publisert fortløpende.


Både som lyd og bilde

Som en av hans blir sendt som radioprogram på P7 Kristen Riksradio hver mandag kl. 11:00. Fra 8. januar 2023 vil programmene bli sendt som TV-program på Bedehuskanalen kl. 21:30. Programmene vil gå som reprisesendinger onsdager kl. 22:30 og torsdager kl. 11:30. Programmene vil også være tilgjengelige som podcast og "on demand" på nettsidene og i P7-appen for mobil, nettbrett og Apple-TV.


Gå dypere med boka

For de som vil trenge dypere ned i stoffet, anbefaler vi å kjøpe boka. Den er tilgjengelig på P7.no eller ved å ta kontakt med kontoret.I boka er det også aktuelle samtalespørsmål knyttet til temaene som blir tatt opp i programmet. Kanskje det kan være en idé å bruke programmene og boka i din forening eller bibelgruppe?

175 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page